ورود به سامانه

*عددي که می بینید:

جستجوی کد پرونده
  *کد ملی:

**خواهشمند است ، قبل از ورود به سامانه راهنمای ثبت نام اینترنتی را با دقت مطالعه نمایید . و اسکن مدارک موردنیاز را آماده نمایید و سپس نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایید.*********  مهم پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته با سوابق تحصیلی و با آزمون    نوع آزمون را سراسری انتخاب نمایند *******

پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته بهمن 99 ملزم به ارائه مدرک تحصیلی با تاریخ فراغت از تحصیل 1399/06/31 می باشند

پيوند ها
راهنمای ثبت نام اینترنتی دانشجویان در سال جدید
  • *پذیرفته شده محترم ورود شما را به سامانه ثبت نام غیرحضوری موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان خوش آمد میگوییم. جهت ورود به سامانه ثبت نام ابتدا نوع آزمون را انتخاب نموده از طریق منوی جستجوی کد پرونده، شماره پرونده خود را فراخوانی نموده و به همراه کد ملی در قسمت مربوطه درج و به سیستم وارد شوید.
  • *خواهشمند است پس از ورود به سامانه و مطالعه كامل راهنماي مندرج در قسمت توضیحات صفحه اصلی نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایید و از هرگونه مراجعه حضوری قبل از اعلام دانشگاه جداً خودداری نمایید
  • =======================================================================
  • دارا بودن دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6 با اخذ حداکثر تاریخ 1399/06/31 و یا مدرک پش دانشگاهی (نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی) با اخذ حداکثر تاریخ 1399/06/31 و یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای برای کلیه داوطلبان الزامی است.
  • =======================================
  • پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته ( دارندگان مدرک کاردانی ) نوع آزمون ( کارشناسی ناپیوسته ) را انتخاب نمایند
  • ====================================
  • پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته ( دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید 3-3-6 یا پیش دانشگاهی) نوع آزمون را ( آزمون سراسری) انتخاب نمایند.
  • ==================================
  • پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته دارندگان مدرک( دیپلم فنی -کاردانش) نوع آزمون را (فنی و حرفه ای ) انتخاب نمایند
  • ====================================
  • مدارک اسکن موردنیاز جهت ثبت نام: مقطع کارشناس پیوسته((دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید 3-3-6 یا پیش دانشگاهی) ،اصل یا گواهی موقت مدرک دیپلم- صفحات اول و دوم شناسنامه- کارت ملی-کارنامه دیپلم )*****مقطع کارشناسی ناپیوسته (اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی- صفحات اول و دوم شناسنامه- کارت ملی-ریزنمرات کاردانی) *****مقطع کارشناسی ارشد (اصل یا گواهی موقت مدرک کارشناسی- صفحات اول و دوم شناسنامه- کارت ملی-ریزنمرات کارشناسی *****مقطع کاردانی پیوسته( اصل یا گواهی موقت مدرک دیپلم-کارنامه دیپلم-صفحات اول و دوم شناسنامه- کارت ملی)
  • ====================================
  • **توجه بسیار مهم : آندسته از دانشجویانیکه ثبت نام خود را نهایی نموده اند ، حداکثر پس از 12 ساعت مجدداً جهت پرداخت شهریه و یا احیاناً رفع نقص موارد خواسته شده از سوی کارشناسان آموزش به پروفایل خود مراجعه نمایند.بدیهی است جهت نهایی نمودن ثبت نام، "پرداخت شهریه" و دریافت فرم تایید و فرم های پیوست از پروفایل خود الزامیست! (جهت رویت "منوی پرداخت شهریه" پس از ورود بر روی "منوی تایید مدارک و اطلاعات" کلیک نمایید!)
  • ====================================
  • * جهت ورود به سامانه از مرورگر " Google Chrome " استفاده نمایید!
Copyright © 2002, 2019, DNP. All rights reserved.